Prajitura cu visine si iaurt

de katty in Dulciuri, 15 Ian 2016 | 2508 vizualizari

 

O prajitura pufoasa si rapida pentru zilele cand nu aveti prea mult chef de stat in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 350 g zahar
  • 4 oua
  • 140 g iaurt
  • 50 g cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • rom
  • 1 lingurita praf de copt
  • 260 g faina+1 lingura
  • 300 g visine fara samburi, scurse
  • zahar pudra cu aroma de vanilie pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine si iaurt:

Mixam intr-un vas untul cu zaharul, pana devine spumos. Adaugam pe rand cate un ou, mixand bine dupa fiecare, apoi adaugam iaurtul, cacaoa, zaharul vanilat si romul, iar la final cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt.

Amestecam cu o spatula si turnam amestecul intr-o tava .

Amestecam visinele cu lingura de faina si le presaram deasupra.


Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumeneste usor si trece proba scobitorii.

Scoatem prajitura si o lasam sa se raceasca pe un gratar. Dupa ce s-a racit cernem deasupra zahar pudra si o portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

16.01.2016, 19:34

O prajitura ce merita incercata!

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:18

Buna praji!

Bucataras Medi 1

19.01.2016, 19:05

Am sa o testez!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Briose cu fructe confiate