Prajitura cu visine si iaurt

de katty in Dulciuri, 15 Ian 2016 | 2020 vizualizari

 

O prajitura pufoasa si rapida pentru zilele cand nu aveti prea mult chef de stat in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 350 g zahar
  • 4 oua
  • 140 g iaurt
  • 50 g cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • rom
  • 1 lingurita praf de copt
  • 260 g faina+1 lingura
  • 300 g visine fara samburi, scurse
  • zahar pudra cu aroma de vanilie pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine si iaurt:

Mixam intr-un vas untul cu zaharul, pana devine spumos. Adaugam pe rand cate un ou, mixand bine dupa fiecare, apoi adaugam iaurtul, cacaoa, zaharul vanilat si romul, iar la final cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt.

Amestecam cu o spatula si turnam amestecul intr-o tava .

Amestecam visinele cu lingura de faina si le presaram deasupra.


Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumeneste usor si trece proba scobitorii.

Scoatem prajitura si o lasam sa se raceasca pe un gratar. Dupa ce s-a racit cernem deasupra zahar pudra si o portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

16.01.2016, 19:34

O prajitura ce merita incercata!

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:18

Buna praji!

Bucataras Medi 1

19.01.2016, 19:05

Am sa o testez!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu nuca de post