Placinta dobrogeana

de anca_bc in Dulciuri, 17 Mar 2013 | 2132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • coaja de la o lamaie si o portocala
  • 250 gr zahar
  • 5 oua
  • 200 ml smantana dulce
  • stafide
  • esenta rom
  • zahar pudra cu aroma de vanilie pentru pudrat
  • 800 - 1000 gr branza de vaci dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta dobrogeana:

Se amesteca branza cu zaharul pana cand acesta se topeste. Se adauga 3 oua , coaja rasa de la fructe , stafidele si mirodeniile.


Se separa cate 3 foi ( cea de deasupra se unge cu ulei) , si se pun 4-5 linguri de branza, se ruleaza si se aseaza in tava.


Se procedeaza astfel cu toate foile pana la epuizarea lor. .


Batem 2 oua si le amestecam cu smantana., punem continutul peste placinta si dam la cuptor pana se rumeneste .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sim0na 1

19.03.2013, 11:21

delicioasa!!!
Bine ai venit!

anca_bc 1

20.03.2013, 19:27

multumesc

anca_bc 1

20.03.2013, 19:28

nu am incercat-o pe cea sarata... dar cred ca e delicioasa....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce si stafide