Prajitura cu zmeura si cocos

de epurasha2bb in Prajituri, 21 Iul 2010 | 6040 vizualizari

 

racoroasa de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 blaturi de pandispan cu cacao dreptunghiulare din comert sau facute in casa;
  • 1 castronel de zmeura
  • 1 crema mascarpone
  • zahar 4 lingurite
  • 1/2 cutie frisca Hulala
  • 1 punguta razatura de nuca de cocos alba
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu zmeura si cocos:

Se prepara extrordinar e rapid si e tare gustoasa.Daca aveti blatul gata cumparat totul e foarte usor de asamblat: se mixeaza crema de mascarpone cu frisca si cu o lingura de nuca de cocos si se intinde direct peste foaie de blat.Apoi presaram cu grija din loc in loc cateva fructe de zmeura, apoi asezam un nou blat de cacao si ultima data imbracam totul in crema alba de mascarpone cu frisca.Se presara nuca de cocos peste tot si se lasa la rece.Apoi se taie cu grija si se serveste cu zmeura deasupra fiecare bucata.

 

TIPS-URI

1

va recomand pentru aceasta prajitura blatul de cacao de la Vincinni, e foarte moale si nu trebuie deloc insiropat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu zmeura si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:38

excelent............ce de bunatati ai mai facut Epu................

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:48

va multumesc fetelor! pupici pentru toata lumea!

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:49

dentistutza blatul l-am luat de la un magazinas din cartier

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE CU ZMEURA