Prajitura cu zmeura si cocos

de epurasha2bb in Prajituri, 21 Iul 2010 | 6449 vizualizari

 

racoroasa de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 blaturi de pandispan cu cacao dreptunghiulare din comert sau facute in casa;
  • 1 castronel de zmeura
  • 1 crema mascarpone
  • zahar 4 lingurite
  • 1/2 cutie frisca Hulala
  • 1 punguta razatura de nuca de cocos alba
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu zmeura si cocos:

Se prepara extrordinar e rapid si e tare gustoasa.Daca aveti blatul gata cumparat totul e foarte usor de asamblat: se mixeaza crema de mascarpone cu frisca si cu o lingura de nuca de cocos si se intinde direct peste foaie de blat.Apoi presaram cu grija din loc in loc cateva fructe de zmeura, apoi asezam un nou blat de cacao si ultima data imbracam totul in crema alba de mascarpone cu frisca.Se presara nuca de cocos peste tot si se lasa la rece.Apoi se taie cu grija si se serveste cu zmeura deasupra fiecare bucata.

 

TIPS-URI

1

va recomand pentru aceasta prajitura blatul de cacao de la Vincinni, e foarte moale si nu trebuie deloc insiropat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu zmeura si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:38

excelent............ce de bunatati ai mai facut Epu................

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:48

va multumesc fetelor! pupici pentru toata lumea!

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:49

dentistutza blatul l-am luat de la un magazinas din cartier

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE CU ZMEURA