Prajitura cu zmeura si cocos

de epurasha2bb in Prajituri, 21 Iul 2010 | 5862 vizualizari

 

racoroasa de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 blaturi de pandispan cu cacao dreptunghiulare din comert sau facute in casa;
  • 1 castronel de zmeura
  • 1 crema mascarpone
  • zahar 4 lingurite
  • 1/2 cutie frisca Hulala
  • 1 punguta razatura de nuca de cocos alba
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu zmeura si cocos:

Se prepara extrordinar e rapid si e tare gustoasa.Daca aveti blatul gata cumparat totul e foarte usor de asamblat: se mixeaza crema de mascarpone cu frisca  si cu o lingura de nuca de cocos si se intinde direct peste foaie de blat.Apoi presaram cu grija din loc in loc cateva fructe de zmeura, apoi asezam un nou blat de cacao si ultima data imbracam totul in crema alba de mascarpone cu frisca.Se  presara nuca de cocos peste tot si se lasa la rece.Apoi se taie cu grija si se serveste cu zmeura deasupra fiecare bucata.

 

TIPS-URI

1

va recomand pentru aceasta prajitura blatul de cacao de la Vincinni, e foarte moale si nu trebuie deloc insiropat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu zmeura si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:38

excelent............ce de bunatati ai mai facut Epu................

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:48

va multumesc fetelor! pupici pentru toata lumea!

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:49

dentistutza blatul l-am luat de la un magazinas din cartier

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!