Prajitura cu zmeura si migdale

de irena in Prajituri, 17 Mar 2012 | 1643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr gem zmeura,
  • 70 gr migdale macinate,
  • 300 gr faina,
  • 1 ou + 1 galbenus ou,
  • 75 ml lapte,
  • 1 lingurita praf copt,
  • coaja de la 1 lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu zmeura si migdale:

Amestec faina cu praful de copt,adaug uleiul,oul si gabenusul de ou,laptele,coaja de lamaie si framant aluatul,pe care apoi il pun in frigider ptr 30 min.


Intr o forma de copt cu dim 25x25 cm,asez o hartie de copt si apoi intind aluatul de dimensiunea tavii,dar pastrez o bucatica de aluat ptr decor.Intep aluatul din tava si adaug gemul si migdalele macinate, apoi asez decorul format dintr un grilaj de aluat.Coc cca 30 min la 180 C,in cuptorul in prealabil incalzit.Las prajitura la racit,o portionez si adaug zahar pudra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu zmeura si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

17.03.2012, 20:54

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 20:34

Sim0na 1

19.03.2012, 13:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuci si anason(de post)