Prajitura de branza dulce fara aluat

de alilianaa in Prajituri, 27 Ian 2014 | 15068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza
  • 4 oua
  • 4 linguri cu faina plus alte doua linguri
  • coaja de lamaie rasa
  • un pumn de stafide plus cateva cirese din dulceata.
  • 100 ml alcool
  • o lingura unt
  • 5 linguri zahar ( aici, in functie de preferinte)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de branza dulce fara aluat:

Branza se pune intr-un bol. Peste ea se pune zahar, coaja de lamaie rasa, stafidele inmuiate (cu cca o ora inainte, in alcool), ciresele din dulceata, 4 oua intregi. Toate acestea se amesteca si cand sunt omogenizate foarte bine, se adauga faina. Se amesteca.


Se pregateste o tava ( eu am pregatit una de cozonac). Se unge bine tava cu unt peste care se presara faina. Se uniformizeaza faina si surplusul se arunca. Se pune compozitia si peste ea, de-asupra se mai pune o lingura de faina, uniform, pe toata suprafata. Ca faina sa fie absorbita de aluatul de branza, se preseaza cu dosul lingurii.


Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Trebuie sa fie rumenita frumos si de-asupra. Se pudreaza cu zahar sau se serveste cu dulceata ( mie mi-a placut si asa).


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de branza dulce fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

alilianaa 1

28.01.2014, 07:14

Rocsi, asa e..multumesc!

alilianaa 1

28.01.2014, 07:14

Tanya, multumesc!

deyutzky 1

07.02.2014, 23:20

tare bunuta e

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eierschecke - Prajitura cu branza si crema de oua