Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos

de miremirc in Prajituri, 27 Feb 2012 | 37286 vizualizari

 

by Natalia

 

INGREDIENTE

  • Bilute de branza :
  • 250 g branza de vaci
  • 50 g cocos
  • 50 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 3 lg amidon
  • Blat :
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 60 g zahar
  • 50 g ciocolata topita
  • 2 lg faina
  • 2 lg amidon
  • 3 lg cacao
  • 1/2 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • Glazura ciocolata :
  • 120 ml lapte
  • 50 g zahar
  • 25 g unt
  • 100 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos:

Bilute de branza: amestecam toate ingredientele si formam bilute de marimea unei nuci, pe care le asezam intr-o forma de tort (d=25 cm) .

Blat : mixam ouale cu praful de sare si zaharul si zaharul vanilat, cam 15 minute (pana se topeste zaharul). adaugam ciocolata topita, si faina amestecata cu amidonul, praful de copt si cacao. la sfarsit adaugam esenta de vanilie. Blatul il turnam peste bilutele de branza din forma de tort. Dam la cuptor pentru 25-30 de minute.

Glazura : laptele si zaharul le punem intr-o craticioara pe foc si lasam pana se omogenizeaza, adaugam untul, iar la sfarsit ciocolata rupta bucatele. Lasam pe foc pana se omogenizeaza bine compozitia.

Lasam sa se raceasca, apoi scoatem marginile formei si putem taia prajitura. Este delicioasa ! :)

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos-0
Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos-1
Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos-2
Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos-3
Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos-4
Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos-5
Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos-6
Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos-7

COMENTARII (37)

miremirc

miremirc 1

04.01.2013, 15:28

Nu stiu ce sa zic... reteta am preluat-o de pe net, de la alte fete care au pregatit-o. Lor le-a iesit, mie la fel... nu stiu...mai incearca inca o data

kaarmen

kaarmen 1

07.04.2014, 23:57

Foarte buna prajitura, eu am modificat putin reteta, nu am folosit deloc amidon, am inlocuit amidonul cu faina

Adriana G

Adriana G 1

09.04.2014, 01:01

Steffy, ai folosit branza de vaci grasa si s-a topit, probabil....incearca cu branza de vaci mai slaba...! Superba prajitura...!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!