Prajitura de post cu cacao si stafide

de Gherca Daniela in Mancaruri de post, 28 Noi 2015 | 2162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani lapte de soia
  • 2 cani zahar
  • 3/4 cana ulei
  • esenta de rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 3 linguri cacao
  • 1 mana de stafide
  • bucati de nuca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu cacao si stafide:

Laptele cu zaharul, vanilia, uleiul si romul le mixam bine pana se topeste zaharul. Faina o amestecam cu praful de copt, bicarbonatu de sodiu si cacao si le adaugam treptat in compozitie.


Turnam compozitia rezultata intr-o tava rotunda sau de chec unsa cu ulei si tapetat cu faina, iar deasupra punem stafidele care inainte le-am inmuiat in apa fierbinte cu putin rom si cateva bucati de nuca .


Dam tava la cuptorul incins pentru cca. 40 minute sau facem testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca si o putem servi cu mare pofta chiar si intr-o zi de post, alaturi de un ceai sau cafea! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu cacao si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

28.11.2015, 19:50

Bună pufoșenia!

mihaelar63 1

29.11.2015, 14:50

Am sa o incerc si eu . Multumesc de reteta

Gherca Daniela 1

29.11.2015, 15:34

Cu placere, Mihaela! Sper sa va placa la fel de mult cum ne-a placut noua!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ardei de post cu orez si ciuperci