Prajitura de post cu nuci si cacao

de Angelina_Elena in Prajituri, 5 Apr 2013 | 4651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare faina
  • 1 pahar zahar
  • jumatate pahar apa minerala
  • jumatate pahar suc de portocale proaspat stors
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 lingura dulceata de portocale
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu nuci si cacao:

Intr-un vas punem zaharul, uleiul, esenta de portocala, coaja rasa de portocala ,un praf de sare si mixam pana cand zaharul se topeste, apoi adaugam apa minerala si sucul de portocale.

Faina cernuta o amestecam cu praful de copt, o adaugam peste compozitia lichida si omogenizam.

Intr-un bol punem 5 linguri din compozitia alba, adaugam cacaoa, dulceata de portocale si omogenizam.

Tapetam o tava de prajitura cu hartie de copt si putin ulei si turnam compozitia alba. Din loc in loc punem compozitia de cacao, apoi cu ajutorul unei linguri marmoram compozitia.

Deasupra punem nuci taiate grosier.

Dam tava la cuptorul preincalzit, si lasam pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu nuci si cacao" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

COSTEO 1

06.04.2013, 20:40

Buna tare ,arata super

Lau 1

06.04.2013, 22:07

place

diaconta 1

07.04.2013, 20:35

cred ca-i foarte buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si crema de nuca