Fursecuri

de Gusti in Prajituri, 30 Apr 2013 | 6434 vizualizari

 

Foarte usor de facut si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana ulei
  • 2 cani faina
  • esenta de rom
  • stafide
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Ouale se pun in vasul robotului impreuna cu zaharul si se mixeaza pana se topeste zaharul, cu telul de sarma, pe viteza 8. 

Se adauga uleiul, esenta de rom, apoi faina. Toate ingredientele se adauga treptat in bol. Pentru amestecul acesta am folosit telul plat si am setat robotul pe treapta 4 de viteza. 

Se pune hartie de copt in tava aragazului si cu o lingurita se toarna compozitie in tava, lasand spatiu intre fursecuri, pentru ca ele mai cresc putin. 

Fursecurile se pot decora cu stafide, rahat sau se pot lasa simple, dupa placul fiecaruia. Oricum ar fi, sunt foarte gustoase .

Fursecurile se lasa la copt 8-10 minute, la foc moale, pana se rumenesc usor. 

 

Despre Kitchen AID

Un produs oferit de www.bucatarie360.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mena29 1

30.04.2013, 13:04

Vreau si eu,la cafea

Alina26 1

30.04.2013, 13:11

ce minunate sunt!!!!!

Geanina87 1

30.04.2013, 18:26

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Nuci cu crema de ciocolata