Fursecuri

de Gusti in Prajituri, 30 Apr 2013 | 5165 vizualizari

 

Foarte usor de facut si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana ulei
  • 2 cani faina
  • esenta de rom
  • stafide
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Ouale se pun in vasul robotului impreuna cu zaharul si se mixeaza pana se topeste zaharul, cu telul de sarma, pe viteza 8.


Se adauga uleiul, esenta de rom, apoi faina. Toate ingredientele se adauga treptat in bol. Pentru amestecul acesta am folosit telul plat si am setat robotul pe treapta 4 de viteza.


Se pune hartie de copt in tava aragazului si cu o lingurita se toarna compozitie in tava, lasand spatiu intre fursecuri, pentru ca ele mai cresc putin.


Fursecurile se pot decora cu stafide, rahat sau se pot lasa simple, dupa placul fiecaruia. Oricum ar fi, sunt foarte gustoase .


Fursecurile se lasa la copt 8-10 minute, la foc moale, pana se rumenesc usor.



Despre Kitchen AID



Un produs oferit de www.bucatarie360.ro

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mena29 1

30.04.2013, 13:04

Vreau si eu,la cafea

Alina26 1

30.04.2013, 13:11

ce minunate sunt!!!!!

Geanina87 1

30.04.2013, 18:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri