Prajitura cu branza dulce

de Sidy in Prajituri, 19 Oct 2011 | 11561 vizualizari

 

Prajitura cu branza dulce, ca la mama acasa....

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 150 g margarina
  • 150 g zahar praf
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 4-5 linguri smantana
  • Umplutura:
  • 750 g branza dulce de vaci
  • 12 linguri zahar tos
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta rom
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • 2 linguri smantana
  • 3 oua
  • 100 g stafide ( inmuiate in rom)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce:

Din toate ingredientele de aluat se framanta o coca pe care o vom imparti in doua parti egale. Dam pentru 30 minute la rece.


Pentru umplutura se amesteca branza cu toate celelalte ingrediente pina se omogenizeaza bine.


Se intinde o foaie in tava tapetata cu hartie de copt, punem umplutura de branza si deasupra cealalta foaie.Din loc in loc, intepam foaia cu furculita apoi o ungem cu ou.


Se da tava la cuptorul dinainte incalzit si se coace pina capata o culoare aurie. Lasam prajitura sa se raceasca , apoi o pudram cu zahar praf si o taiem felii.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

19.10.2011, 21:42

ce buna trebuie sa fi fost Sidy............tare mult imi plac prai cu branza..........

mirela0911 1

19.10.2011, 22:32

ce-mi placeeeee, place place

BuburuzaBubu 1

11.04.2012, 08:56

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Prajitura inteligenta cu ciocolata alba