Prajitura din albusuri cu cacao si nectarine

de Bya Ralu in Dulciuri, 9 Iul 2016 | 880 vizualizari

 

Reteta de vara

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri de faina
  • 150 g zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 plic de praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 1 lingura de cacao
  • 2 nectarine
  • esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri cu cacao si nectarine:

Albusuriile se mixeaza cu praful de sare si treptat se adauga zaharul pana se bat spuma.


Se pune coaja de lamaie si esenta de vanilie.


Faina se amesteca cu praful de copt,punem peste compozitia de albusuri,se amesteca usor cu o spatula de jos in sus.


Intr-o tava de ceramica punem hartie de copt,turnam mai mult de jumatate de compozitie si pastram putin pentru a o amesteca cu cacaoa.


Taiem nectarinele felii,punem un rand deasupra la compozitia de albusuri.


Turnam compozitia de cacao,iar deasupra punem alt rand de felii de nectarine.


Se da la cuptor 30 minute,se face testul cu scobitoarea.


Se lasa sa se raceasca dupa care se taie felii si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri cu cacao si nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

miki_a 1

12.07.2016, 16:24

Superba!

Zamfira 1

19.07.2016, 09:00

Ancutsa 1

22.08.2016, 19:19

Tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Eva (cu zmeura, portocala si ciocolata)