Prajitura din albusuri de ou cu cacao si merisoare

de Bya Ralu in Dulciuri, 6 Mai 2016 | 828 vizualizari

 

Eu nu sunt fan nuca, reteta era si cu nuca,insa am inlocuit-o cu merisoare,o super reteta pe care am gasit-o la Miha, a iesit super bun http://www.dulciurifeldefel.ro/prajitura-din-albusuri-cu-nuca-si-cacao/

 

INGREDIENTE

  • 200 g albusuri de ou
  • 1 lingura cacao
  • 150 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 6 linguri faina
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura merisoare
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri de ou cu cacao si merisoare:

Albusuriile se bat spuma cu un praf de sare pentru cateva minute.


Se adauga zaharul si se mixeaza pana cand devine consistenta si lucioasa.


Se pune uleiul si coaja de lamaie,se mixeaza la cea mai mica viteza a mixerului.


Se pune faina si praful de copt,esenta si se amesteca usor cu o paleta,de jos in sus.


Intr-o forma de silicon(inima am folosit),se unge cu ulei si se pune jumatate din compozitie.


Deasupra punem merisoarele.


Peste cealalata jumatate din compozitie punem cacaoa,amestecam si turnam peste primul strat.


Se da la cuptorul preincalzit pentru 30 minute.


Se testeaza cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri de ou cu cacao si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:34

Nu te pot refuzaaa )

Bya Ralu 1

09.05.2016, 21:22

ce bine

anca_rm 1

11.05.2016, 10:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni