Prajitura din Yuca

de nico15 in Dulciuri, 6 Noi 2010 | 2709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 radacina de yuca
  • 1-2 oua
  • 5-7 linguri de zahar
  • ulei,
  • esenta de vanilie,
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din Yuca:

Se ia o radacina de yuca, se curata ca in imaginile alaturate, se taie in bucati mai maricele si se pune la fiert in apa cu un pic de sare, se lasa aproximativ 20 de minute si se incearca, nu trebuie sa fie foarte fiarta ci trebuie sa fie lasata un pic mai tare pentru a se putea rade pe razatoarea maresi a se amesteca cu celelalte ingrediente.



Se rade si peste ea se adauga ouale si zaharul se pune cateva picaturi de vanilie si se amesteca. Pasta care rezulta trebuie sa fie mai fluida ca in imagini, aceasta pasta se ia cu lingura si se pune la prajit in tigaie.



Se lasa sa se prajeasca pe ambele parti dupa care se scoate pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei.



Cand se serveste se pudreaza cu zahar vanilat.



Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din Yuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nico15 1

07.11.2010, 07:35

Este o radacinoasa, radacina este la fel cum este la telina, radacina cea rutunda se prepara la fel si yuca am atasat fotografii cu radacina, numai ca are un gust mai dulceag.

diana_k 1

07.11.2010, 15:22

interesanta reteta...

adry88 1

10.05.2011, 16:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si ciocolata