Prajitura Dobra

de amayrya in Prajituri, 8 Mai 2013 | 28597 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

08.05.2013, 23:40

coca cu cacao cum se prepara?

Tabita _ 1

09.05.2013, 01:35

ianculubita 1

09.05.2013, 08:26

MotanLaOale 1

09.05.2013, 09:24

adry88 1

09.05.2013, 09:30

delicioasa

diaconta 1

09.05.2013, 09:36

Rocsi 1

09.05.2013, 10:59

Super bunatate

Bya Ralu 1

09.05.2013, 14:13

amayrya 1

09.05.2013, 20:30

Coca cu cacao se face amestecand ingredientele de mai sus pe care le-am prezentat, apoi se imaprte in doua parti egale si se coace pe dosul unei tavi.Nu am pastrat o ordine anume de punere a ingredientelor pentru foile de cacao.

gio 1

09.05.2013, 20:52

iry-gabriela 1

09.05.2013, 22:38

Teo 1

09.05.2013, 23:05

frumoasa ''foc''!

lauratm 1

10.05.2013, 15:13

ms pt. reteta ! am pierdut aceasta reteta atat de indragita in copilarie !

Lau 1

10.05.2013, 17:25

babi5 1

10.05.2013, 18:12

buna si eu am aceasta prajitura dar se cheama Budapesta ..

nico_72 1

13.10.2013, 22:47

Arata foarte bine si sunt sigura ca este delicioasa,dar nu stiu ce inseamna un pahar zahar .....te rog spune cate grame de zahar,la fel si la cantitatea de apa .

Multumesc !

RuxyRux 1

13.10.2013, 22:52

Minunata!

Miha 1

13.10.2013, 23:07

Nico, cu o cana standard de 240 ml poti cantari 200 g zahar.

Paharul nu cred sa aiba mai mult de 150 ml...

GJ203702390 1

14.10.2013, 08:23

amayrya 1

15.10.2013, 00:17

Nico, paharul nu are mai mult de 150 ml. Cu acelasi pahar se masoara si apa si cantitatea de zahar.

felyxa 1

20.01.2015, 08:50

o fac si eu cu urmatoarele diferente, foile sunt albe, blatul cu cacao, ung foile cu gem de caise, foaie, crema, blat insiropat usor, crema si ultima foiae unsa cu gem si asezata cu gemul peste crema, data la frigider pana a doua zi si pudrata cu zahar sau grilaj din ciocolata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Krantz