Prajitura duo cu biscuiti si capsuni

de Catalinaflorea in Dulciuri, 21 Mar 2015 | 2424 vizualizari

 

Prima prajitura cu blat de biscuiti pe care o fac dar cu siguranta nu ultima.

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 800 ml lapte
  • o cafea
  • 6 galbenusuri
  • 60 g amidon
  • 120 g zahar
  • 10 bucatele ciocolata
  • esenta de vanilie
  • 10 capsuni
  • cacao sau orzo
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura duo cu biscuiti si capsuni:

Puneti la fiert 750ml lapte impreuna cu zaharul si amestecati bine amidonul cu galbenusurile.Cand clocoteste laptele,luati cateva linguri si le adaugati peste galbenusuri amestecand continuu sa nu se faca omleta,apoi adaugati compozitia peste restul de lapte si lasati la ingrosat amestecand cu un tel.Compozitia o impartiti in doua:in prima adaugati esenta de vanilie si capsunile taiate cubulete mici iar in cealalta bucatelele de ciocolata.Faceti o cafea tare fara zahar si o combinati cu laptele ramas.

Asamblare:biscuitii ii inmuiati 2-3 secunde in laptele cu cafea apoi ii asezati in tava.peste adaugati jumatate din crema vanilata,iar un strat de biscuiti cu cafea,un strat cu jumatate din compozitia de ciocolata,biscuiti,crema vanilata,biscuiti si ultimul strat cu crema de ciocolata.Acoperiti totul cu un strat consistent de cacao sau orzo si ornati cu capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura duo cu biscuiti si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu cremă de biscuiți și rom