Prajitura duo cu biscuiti si capsuni

de Catalinaflorea in Dulciuri, 21 Mar 2015 | 986 vizualizari

 

Prima prajitura cu blat de biscuiti pe care o fac dar cu siguranta nu ultima.

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 800 ml lapte
  • o cafea
  • 6 galbenusuri
  • 60 g amidon
  • 120 g zahar
  • 10 bucatele ciocolata
  • esenta de vanilie
  • 10 capsuni
  • cacao sau orzo
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura duo cu biscuiti si capsuni:

Puneti la fiert 750ml lapte impreuna cu zaharul si amestecati bine amidonul cu galbenusurile.Cand clocoteste laptele,luati cateva linguri si le adaugati peste galbenusuri amestecand continuu sa nu se faca omleta,apoi adaugati compozitia peste restul de lapte si lasati la ingrosat amestecand cu un tel.Compozitia o impartiti in doua:in prima adaugati esenta de vanilie si capsunile taiate cubulete mici iar in cealalta bucatelele de ciocolata.Faceti o cafea tare fara zahar si o combinati cu laptele ramas.


Asamblare:biscuitii ii inmuiati 2-3 secunde in laptele cu cafea apoi ii asezati in tava.peste adaugati jumatate din crema vanilata,iar un strat de biscuiti cu cafea,un strat cu jumatate din compozitia de ciocolata,biscuiti,crema vanilata,biscuiti si ultimul strat cu crema de ciocolata.Acoperiti totul cu un strat consistent de cacao sau orzo si ornati cu capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura duo cu biscuiti si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

22.03.2015, 00:04

Rocsi 1

22.03.2015, 22:42

mirela0911 1

24.03.2015, 14:29

Rapida si buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti si iaurt