Prajitura Fresh

de stefydeea in Dulciuri, 13 Mai 2013 | 2012 vizualizari

 

O prajiturica simpla fara prea multa munca si facuta in graba de ziua iubitului meu.

 

INGREDIENTE

  • 500g biscuiti populari
  • 2 l lapte
  • 2budinci cacao
  • 2 budinci vanilie
  • 2 banane
  • 2kiwi
  • 1/2 kg capsuni
  • 250ml frisca
  • ciocolata pentru ornat
  • cafea la ibric pentru inmuierea biscuitilor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Fresh:

Intr-o tavita de yenna se pun 2 straturi de biscuiti eu am crezut ca un singur strat e prea putin dar merge si unu si se stropesc cu cafea facuta la ibric la 200ml de apa 3lingurite de cafea si o lingurita de zahar.


Separat facem budinca de cacao asa cum scrie pe ambalaj si o punem fierbinte peste biscuiti si taiem bananele feliute si le punem peste budinca.


Punem un alt strat de biscuiti ii stropim si pe acestia cu cafea si punem budinca de vanilie, mi-am dat seama ca tava mea nu e asa de inalta si am pus numai un pliculet de budica si am taiat kiwi si capsunile feliute si le am pus peste budinca de vanilie.


Adaugam ultimul strat de biscuiti.Punem un strat de frisca si razuim o ciocolata peste si ornam cu capsune.

 

TIPS-URI

1

in budinca de vanilie putem adauga cateva lingurite de fulgi de cocos

2

in budinca de vanilie putem sa punem de asemenea putina esenta de rom

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Fresh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

14.05.2013, 14:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Gaufre