Fursecuri vesele

de alinutza1983 in Dulciuri, 20 Dec 2010 | 2984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 130 gr margarina
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 galbenus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vesele:

1. Din faina,margarina, zahar si galbenus, se framanta un aluat omogen, consistent; se da la rece cam 20 min, invelindu-se in folie.



2. Se scoate aluatul de la rece, se indeparteaza folia si se intinde o foaie nu foarte groasa; din aceasta foaie , cu ajutorul formeleor speciale ( eu am ales bradutii si stelutele )_ decupam fursecurile.



3. Tava de copt se tapeteaza cu hartie speciala; se aseaza apoi formele obtinute si se baga la cuptor, la foc incins , pentru cca 20 min, la foc mic. Optional, putem pune pe formele decupate diverse bombonele decorative.



4. Cand s-au racit fursecurile, se pudreaza cu zahar pudra!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vesele" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

LUK 1

21.12.2010, 15:27

simplu si bun 5

tanyapatap 1

21.12.2010, 16:47

alinutza1983 1

21.12.2010, 23:14

...multumesc tuturor bucatarasilor! chiar sunt buneeeee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Paleuri cu stafide