Prajitura imposibila ...

de DIANA B in Prajituri, 26 Aug 2011 | 7708 vizualizari

 

Daaaaaaaaaaaaaaaaa , imposibila ... dar de mancat doar , nu si de facut . Sunt trista c-am muncit degeaba si-am si irosit ingredientele , tot degeaba . Sper s-o infulece Piky (catelul de pe lant , ca printesa Linda nici nu s-a uitat catre ea - eu pe ea fac testarile , daca mananca ea , e bunaaa) . De ce va aduc si voua reteta la cunostinta ? SA N-O FACETI ... hihihi , dar e-un ras amar . Nu stiu ce-a fost prea mult , sau prea putin ... faina prea multa cred si lapte prea putin . Trebuia sa iasa ceva asemanator INTELIGENTEI , dar nici pe departe ... nici siropoasa , nici pufoasa ... nik , nik , nik .


PS Dragele mele , se pare c-am cam exagerat si chiar am fost crezuta 100% ... este comestibila si azi mi s-a parut bunuta (poate c-am taiat-o eu de calda , aseara) dar de la o varsta , motzocii isi spun cuvantul ........... ideea este ca ma asteptam sa semene cu-adevarat cu DESTEAPTA ... data viitoare o mai modificam pe ici , pe colo ...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 350 g faina
  • 10 linguri de fructoza , sau un pahar de zahar
  • 600 ml lapte 
  • 150 g nuca de cocos
  • 180 g unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • unt si faina pentru uns tava
  • ciocolata rasa ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura imposibila ...:

Intr-un castron se freaca untul cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mic-mediu 160 grade.Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste unt impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza .Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina .Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece.

Prajitura ar fi trebuit sa aibe si blat si crema ... ei , ea n-a avut ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura imposibila ..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

horia 1

10.09.2011, 16:23

tu, impreuna cu toata familia.

DIANA B 1

10.09.2011, 16:31

Horia , iti multumesc ptr urare ... sotul meu , este deja mare , iar eu , pe urmele lui
Asta-i toata familia bipeda

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu spanac si gorgonzola

de Rocsi 9

ieri la 11:24

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

TOP
utilizatori

mihaelar63

7027 puncte

katty

4779 puncte

dantes

3181 puncte

Gherca Daniela

2299 puncte

madi_marin

2120 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu spanac si gorgonzola

de Rocsi 9

ieri la 11:24

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

RETETA RECOMANDATA
Chec cu gem