Prajitura imposibila ...

de DIANA B in Prajituri, 26 Aug 2011 | 6120 vizualizari

 

Daaaaaaaaaaaaaaaaa , imposibila ... dar de mancat doar , nu si de facut . Sunt trista c-am muncit degeaba si-am si irosit ingredientele , tot degeaba . Sper s-o infulece Piky (catelul de pe lant , ca printesa Linda nici nu s-a uitat catre ea - eu pe ea fac testarile , daca mananca ea , e bunaaa) . De ce va aduc si voua reteta la cunostinta ? SA N-O FACETI ... hihihi , dar e-un ras amar . Nu stiu ce-a fost prea mult , sau prea putin ... faina prea multa cred si lapte prea putin . Trebuia sa iasa ceva asemanator INTELIGENTEI , dar nici pe departe ... nici siropoasa , nici pufoasa ... nik , nik , nik .


PS Dragele mele , se pare c-am cam exagerat si chiar am fost crezuta 100% ... este comestibila si azi mi s-a parut bunuta (poate c-am taiat-o eu de calda , aseara) dar de la o varsta , motzocii isi spun cuvantul ........... ideea este ca ma asteptam sa semene cu-adevarat cu DESTEAPTA ... data viitoare o mai modificam pe ici , pe colo ...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 350 g faina
  • 10 linguri de fructoza , sau un pahar de zahar
  • 600 ml lapte 
  • 150 g nuca de cocos
  • 180 g unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • unt si faina pentru uns tava
  • ciocolata rasa ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura imposibila ...:

Intr-un castron se freaca untul cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mic-mediu 160 grade.Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste unt impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza .Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina .Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece.


Prajitura ar fi trebuit sa aibe si blat si crema ... ei , ea n-a avut ...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura imposibila ..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

DIANA B 1

09.09.2011, 10:23

Horia , ,,la mai mare" eu ?

horia 1

10.09.2011, 16:23

tu, impreuna cu toata familia.

DIANA B 1

10.09.2011, 16:31

Horia , iti multumesc ptr urare ... sotul meu , este deja mare , iar eu , pe urmele lui
Asta-i toata familia bipeda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura racoroasa