Prajitura in straturi cu scortisoara si nuca

de taniakswn in Dulciuri, 19 Mar 2016 | 4811 vizualizari

COMENTARII (7)

Lau 1

20.03.2016, 08:16

ce bine arata

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 15:47

woow!

Ksenya 1

21.03.2016, 17:34

si mie imi place!

Bya Ralu 1

22.03.2016, 17:04

Ina 1

23.03.2016, 19:29

Foarte interesanta prajitura
M-ai bagat putin in ceatza cu "oprim focul jos si aprindem pe cel de sus pentru a rumeni putin prajitura" . Initial m-am gandit ca jos = cuptor si sus = ochiul aragazului . M-am lamurit cu ajutorul pozelor si am inteles ca tu ai doua focuri in cuptor Eu n-am
Oricum, felicitari!

oanapl 1

27.11.2017, 23:03

Ce bine arată!

taniakswn 1

23.12.2017, 19:52

Draga Ina eu inainte aveam cuptorul la care puteam folosi flacara de jos si cea de sus , pentru rumenire impreuna, cuptorul avan 2 butoane, pentru jos si sus...!
Acum l-am schimbat, ca avea ceva ani, dar din nefericire, aici la noi, nu se mai permite sa se foloseasca cuptoare ca modelele vechi ..Daca vrei sa rumenesti, trebuie sa stingi cuptorul de jos si se deschide doar flacara de sus a cuptorului. Deci este un singur buton pentru cuptor , ori sus , ori jos.Inainte lucram foarte repede si economiseam mult timp.
Asta e..! ? ? ?
Multumesc pentru aprecieri..!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete desert