Prajitura in trei straturi sau "desteapta"

de scortisoara in Prajituri, 18 Mai 2013 | 6535 vizualizari

COMENTARII (15)

angyb 1

18.05.2013, 10:33

Satisfyyourcravings 1

18.05.2013, 10:37

Super

Bunica 1

18.05.2013, 10:45

E preferata mea vara,o tin la frigider

scortisoara 1

18.05.2013, 11:18

Bunica, si la mine tot in frigider se odihneste acum!

Bunica 1

18.05.2013, 14:47

laura_n 1

18.05.2013, 16:11

super prajitura, trebuie neaparat sa o incerc

Lau 1

18.05.2013, 17:12

buna

Rocsi 1

18.05.2013, 21:08

E usor de facut dar tare buna

scortisoara 1

19.05.2013, 11:11

Laura asa sa faaci! doar ca n-o sa tina prea mult

scortisoara 1

19.05.2013, 11:12

Daniela

scortisoara 1

19.05.2013, 11:12

Da Rocsi, este! mai greu cu asteptatul totusi

diaconta 1

19.05.2013, 15:05

Bine ai revenit
buna prajitura

scortisoara 1

20.05.2013, 18:20

Multumesc Diaconta!

Valclaudia 1

07.06.2013, 21:14

as vrea sa incerc si eu reteta ta...

scortisoara 1

08.06.2013, 13:24

sigur nu vei regreta Claudia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura inteligenta