Prajitura ingerilor

de ianculubita in Prajituri, 30 Iul 2013 | 2660 vizualizari

 

De prajitura ingerilor ati auzit??i se spune asa pentru ca este alba,pufoasa si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 100g faina
  • 225g zahar pudra
  • 8albusuri
  • 1lingurita zeama de lamaie
  • coaja rasa de lamaie
  • 1lingurita esenta de vanilie sau migdale
  • fructe de padure
  • Sos
  • 300ml lapte
  • 3galbenusuri
  • 1lingura zahar pudra
  • esenta de vanilie sau migdale
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ingerilor:

Batem bine albusurile cu zama de lamaie,un praf de sare ,iar dupa ce spuma sta in creste,adaugam zahar cate putin,adaugam esenta,faina cernuta si amestecam cu o spatula;rasturnam in forma de copt si lasam la cuptor la foc mic 30min;in acest timp facem sosul;punem laptele intr-un vas,il aducem la punctul de fierbere,dam deoparte,turnam in fir galbenusurile frecate cu zahar si amestecam bine;punem vasul in bain-marie si continuam prepararea pana se ingroasa putin dar fara sa clocoteasca iar la sfarsit adaugam esenta.


Dupa ce s-a copt prajitura si racit,o rasturnam pe platou,o pudram cu zahar si servim felii cu sos deasupra si fructe de padure.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ingerilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

ianculubita 1

31.07.2013, 08:13

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:50

super

ianculubita 1

31.07.2013, 15:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Amandine