Prajitura jumatate

de ella 87 in Prajituri, 11 Noi 2012 | 983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 cana zahar
  • esente
  • amidon
  • bicarbonat
  • cacao
  • faina
  • 3 linguri apa
  • cirese,visine
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura jumatate:

Se separa albusul de galbenus. Galbenusul se freaca cu uleiul, separat batem albusurile cu zaaharul pana se formeaza o bezea. Amidonul si bicarbonatul le amestecam cu faina, turnam si galbenusurile peste bezea, amestecand cu o lingura de sus in jos, adaugam si faina, esentele, coaja de lamaie daca vreti, amestecam pana devine un aluat vartos.


Luam o parte din aluat si amestecam cu cacao, ungem forma cu ulei, turnam aluatul, dam fructele prin zahar si faina si le punem in aluat. Dam la cuptorul incalzit in prealabil la 180 c, incercam cu o scobitoare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura jumatate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Sim0na 1

12.11.2012, 13:22

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 14:00

numi place denumirea eu vreau intreg nu jum ,super reteta

Bya Ralu 1

28.11.2012, 11:59

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu banane si mure