Prăjitura Katy transformata

de diaconta in Prajituri, 10 Mar 2013 | 20941 vizualizari

COMENTARII (39)

loredanaaa 1

12.03.2013, 21:03

mmm bun

RuxyRux 1

12.03.2013, 23:43

Cat e de imbietoare draga mea....as servi cu mare placere...mai ales preparata de tine!

diaconta 1

13.03.2013, 08:45

Ruxy multumesc

diana_k 1

14.03.2013, 23:34

super prajitura!!!

diaconta 1

15.03.2013, 08:49

Diana

silvia1 1

17.04.2013, 17:24

Deliciu de Paste. tava de cit? Alt gem merge?

silvia1 1

17.04.2013, 17:25

Cite am de Paste. Greu de ales.

diaconta 1

17.04.2013, 17:29

Silvia,nu mai stiu de cat era tava,cred ca un 32x25 cm ar fi suficient.Depinde cat de subtiri poti sa intinzi foile.
Cu atatea tentatii cam greu poti sa te hotarasti

silvia1 1

17.04.2013, 17:51

Trebuie subtiri? cam cit de subtiri?

silvia1 1

17.04.2013, 17:56

asa este

diaconta 1

17.04.2013, 18:43

Silvia,avand in vedere ca ele mai cresc,cred ca undeva la 0,5 cm poate sa aiba foaia.Dar poti sa le lasi si mai groase,oricum sunt sfaramacioase.

silvia1 1

18.04.2013, 11:05

si alt gem? se intind bine sau ma chinui cu ele?

diaconta 1

18.04.2013, 12:04

Silvia,poti sa pui orice gem iti este pe plac.
Aluatul este unul sfaramicios,deci se intind foarte bine,doar sa ai grija sa nu se rupa la intins,dar chiar si atunci nu e un dezastru daca mai ramane si cate-o "gaurica" in foaie.

Alexandra Burz 1

03.02.2014, 23:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras

de oanapl 7

pe 25.03 la 19:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici si mascarpone