Prajitura Krem a la Krem

de dariaalexa in Prajituri, 7 Feb 2015 | 3146 vizualizari

 

O prajitura delicioasa, usor de facut si buna pentru toata familia !

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 1 plic cacao Creme Ole,
  • 6 oua,
  • 6 linguri zahar.
  • Crema :
  • 220 ml lapte,
  • o smantana mica lichida pentru frisca,
  • un plic vanilie Creme Ole.
  • Glazura :
  • 100 g ciocolata,
  • 120 ml smantana dulce,
  • 35 g unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Krem a la Krem:

Blat: Se bat albusurile spuma, se adauga pe rand cele 6 linguri de zahar, apoi galbenusurile unul cate unul. La sfarsit se adauga putin cate putin plicul de Creme Ole. Se pun la copt cca 15 min intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Crema: Se pun toate intr-un bol si se bat cu mixerul cca 3-4 minute.


Glazura: Se aduce la punctul de fierbere smantana (atunci cand incepe sa clocoteasca se opreste ) si se toarna peste unt si ciocolata taiata bucati mici, dupa care se amesteca cu telul si se lasa 5-7 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

dantes 1

08.02.2015, 07:44

Delicioasa!

Rocsi 1

08.02.2015, 21:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de ciocolata cu crema mascarpone