Prajitura linzer cu gem de capsuni

de - TABITA - in Prajituri, 10 Apr 2013 | 6272 vizualizari

 

Prajitura copilariei simpla si buna. Sursa- caietul cu retete

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 1 lingurita bicarbonat f
  • aina cat cuprinde
  • gem de capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura linzer cu gem de capsuni:

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga laptele, uleiul si bicarbonatul stins in otet. Se amesteca bine, apoi se adauga faina pana se obtine un aluat ca o smantana mai groasa. Se pastreaza deoparte 5-6 linguri si restul compozitiei se toarna in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la foc mediu pana se rumeneste usor. Se adauga stratul de gem. Aluatul ramas deoparte se ingroasa cu faina pana se obtine o coca ceva mai tare pe care o dam pe razatoare direct in tava cuptorului pana se acopera toata suprafata prajiturii. Se da inca 10 minute la cuptor ca sa se rumeneasca razatura de aluat. Se lasa sa se raceasca si se taie cu un cutit foarte ascutit.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga orice gem va place si aveti. Se poate adauga nuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura linzer cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

10.04.2013, 13:16

O prajitura preferata din copilarie

Sim0na 1

10.04.2013, 14:08

buna prajitura!

- TABITA - 1

10.04.2013, 18:36

Va multumesc mult pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Coca razuita