Prăjitură magică

de Catalina L in Dulciuri, 12 Feb 2015 | 1267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 140 g de zahăr pudră
  • 4 ouă
  • 125 g unt
  • 100 g făină
  • 80 g de nucă rasă de cocos
  • 50 cl de lapte la temperatura camerei
  • 150 g zmeura
  • nucă de cocos rasă
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură magică:

Mod de preparare:


Incălziti cuptorul la 150 ° C. Topiți untul.


Separați albusurile si galbenusurile.


Amestecati galbenusurile cu zaharul pudră cu mixerul.


Se toarnă în această ordine;untul topit, nuca de cocos rasă, făina și laptele. Amestecați bine cu mixerul.


Bateti albusurile spuma cu sarea si le adaugati in 3 transe compozitiei dinainte amestecand de sus in jos. Nu amestecati tare, lasati albusurulile sa se vada.


Turnati compozitia peste zmeura pusa intr-o tava rotunda (22-24 cm) tapetata cu putin unt .


Coaceti la cuptor (preincalzit) la 150 grade timp de 50-60 minute pana cand s-a copt bine deasupra.


Lasati să se răcească și rezervați în frigider cel putin 3 ore inainte de servire.

Poftă bună !

 

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură magică" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

12.02.2015, 21:58

MotanLaOale 1

13.02.2015, 00:00

CarmenBlue 1

25.02.2015, 12:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert cu cannelloni şi brânza de vaci