Prajitura malai

de cristina1985 in Prajituri, 4 Mai 2015 | 11515 vizualizari

 

Se poate face simpla sau cu fructe.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg iaurt
  • 500 g malai
  • 150 g zahar
  • 4 oua mari (sau 5 mici)
  • 1/2 cana ulei (cana de 250-300 ml)
  • sare (un varf de cutit)
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 1 plic praf de copt
  • coaja de la o lamaie+zeama
  • 1 lingurita esenta portocale (sau ce preferati)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura malai:

Se amesteca bine ouale intregi cu sarea, zaharul si zaharul vanilinat, pana obtinem o spuma.


Se adauga iaurtul, praful de copt stins in putina zeama de lamaie, coaja de lamaie, esenta de portocale si uleiul.


Apoi se torna in ploaie malaiul si se amesteca usor, de jos in sus (ca sa nu se lase compozitia).


Se toarna compozitia intr-o tava (de 24x26cm ) unsa cu ulei, pentru 1 ora sau pana este gata (eu am tinut-o 1 ora si 30 minute).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

cristina1985 1

19.05.2017, 19:47

Da,pentru ca aluatul are praf de copt

DeliaVlad 1

30.05.2017, 23:53

la ce temperatura se coace?

cristina1985 1

31.05.2017, 13:42

Nu stiu la ce temperatura se coace pentru ca eu am cuptor vechi.Se da focul la minim.Oricum, dupa 20 de minute se tot verifica prin geam.Sa nu deschideti cuptorul mai repede!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu piersici