UN MARTISOR DULCE DRAGELE MELE!!
Galbenusurile batute bine cu zahar, untul moale, cacao,adaugam apoi nessul dizolvat in lapte caldut,apoi faina cu praful de copt cernuta,iar la final albusurile batute spuma cu un praf de sare;omogenizam bine cu ajutorul mixerului pentru ca prima compozitie este destul de tare sa nu aveti impresia ca reteta este gresita;cat lasam putin sa se odihneasca,ne ocupam de crema;intr-un bol amestecam branza cu zahar pana se topeste,incorporam ouale batute,amidonul,romul si omogenizam bine.
In tava cu hartie de copt rasturnam compozitia cu cacao,deasupra crema de branza iar cu o furculita,incercam usor sa amestecam cele doua culori apoi lasam la cuptor 50min.
Dupa ce s-a racit,pudram cu zahar si feliem
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro