Biscuiti cu tarate, alune de padure si nuci (de post)

de _Alina_ in Prajituri, 28 Noi 2012 | 3469 vizualizari

 

Dragilor pentru ca majoritatea copiilor (si a copiilor mari printre care ma numar :P) ii adora, azi avem in meniu biscuiti. Sunt grozav de deliciosi, satiosi si extrem de simplu de facut. Chiar merita sa-i faceti acasa!

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina alba de grau
  • 40 g tarate de ovaz
  • 50 g complex tarate (ovaz, ...
  • 2 lgt praf de copt
  • 80 g zahar brun
  • 40 g miez alune de padure crude
  • 40 g miez de nuca
  • 1/4 lgt sare
  • 80 ml ulei de palmier
  • 150 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu tarate, alune de padure si nuci (de post):

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.


2. Amestecam ingredientele uscate in afara de alune si nuci.


3. Incorporam uleiul de palmier si apa in ingredientele uscate si framantam bine.


4. Zdrobim nucile si alunele de padure si le incorporam in aluat.


5. Lasam aluatul la temperatura camerei 30 min, dupa care ne apucam de lucru.


6. Intindem aluatul intre doua foi de hartie de copt si il taiem cu ajutorul unor forme.


7. Punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 10-15 min.

 

TIPS-URI

1

Puteti macina miezul de nuca si alunele mai marunt (eu doar le-am zdrobit mai grosier).

2

Puteti inlocui apa cu lapte si zaharul brun cu miere.

3

Puteti adauga fructe confiate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu tarate, alune de padure si nuci (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Rocsi 1

28.11.2012, 20:54

Sunt asa buni.Vreau si eu...

ANNA_46 1

29.11.2012, 02:12

Super arata

_Alina_ 1

29.11.2012, 08:06

Multumesc dragile mele! &

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute