Prajitura multicolora

de Merisor in Prajituri, 10 Iul 2012 | 38366 vizualizari

COMENTARII (32)

Rocsi 1

10.07.2012, 22:11

As savura o bucatica!

Steffy 1

10.07.2012, 22:17

Arata foarte bine, felicitari!

Merisor 1

10.07.2012, 22:30

multumesc!

Sim0na 1

10.07.2012, 22:46

Arata bine!

diaconta 1

10.07.2012, 23:21

super prajitura

adasev12 1

10.07.2012, 23:42

iry-gabriela 1

11.07.2012, 05:18

place prajitura ta

MotanLaOale 1

11.07.2012, 08:18

Lau 1

11.07.2012, 09:10

buna

Raluca57 1

11.07.2012, 09:28

ce dimensiune are tava? multumesc, Raluca

mamaieelena 1

11.07.2012, 10:50

buna,buna

laura_n 1

11.07.2012, 13:45

ce prajitura buna!

Angelina_Elena 1

11.07.2012, 13:59

la cum arata nu poate fi decat delicioasa!!!

Merisor 1

11.07.2012, 17:14

Raluca, tava mea are 30/40(cm)

MotanLaOale 1

11.07.2012, 17:31

Bune erau si niste poze din procesul de executie!

Merisor 1

11.07.2012, 18:10

da, stiu, dar nu am facut....sunt incepator, dar pe viitor voi proceda intocmai

Toamna07 1

11.07.2012, 22:24

DIANA B 1

13.07.2012, 16:24

Cred ca azi is cam tuta ... foile se coc separat , sau cum ???

Merisor 1

13.07.2012, 19:08

nuuu, am sccris mai sus cum se aseaza in tava si de da la cuptor, se coace totul in acelas timp

mena29 1

13.07.2012, 19:30

ralu_ca 1

04.08.2013, 15:52

marcelika 1

04.08.2013, 17:20

sa inteleg ca prajitura are 3 foi care se coc toate odata in tava, in acelasi timp, peste care se toarna crema de vanilie???? se vor coace ok, nu vor ramane necoapte? deoarece prima foaie e blat cu faina, celelalte sunt doar compozitii....albusurile nu risca sa ramana aproape crude? sunt la mijloc..!!!scz dar nu vreau sa te superi, vreau sa o fac , dar mai vreau detalii

Merisor 1

04.08.2013, 17:36

Marcelika, fa-o cu incredere ca este ok, se coc toate, doar cea cu albusuri nu are faina, dar are foarte multa nuca de cocos si se coace destul de frumos
Acum timpul de coacere depinde si de cuptorul pe care il ai, dar faci testul cu scobitoarea.

rebeccag8 1

26.09.2013, 15:55

Scusa-ma. Vroiam sa stiu care este greutatea untului pentru crema de vanilie

babi5 1

26.09.2013, 18:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilie