Prajitura Naty

de luminita20_2006 in Prajituri, 8 Dec 2009 | 9154 vizualizari

 

e o reteta combinata...dar vreu sa zic ca a iesit nemaipomenita

 

INGREDIENTE

foi:

  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • coaja de la o portocala
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • amoniu
  • 2 linguri  cacao
  • faina

crema:

  • 500 gr lapte
  • 3 l faina
  • 3 l cacao
  • 250 gr unt
  • 200 gr nuca de cocos
  • 200 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Naty:

se fac foile albe din 2 oua+4 l lapte+4 linguri ulei+3 zahar+ jumate pachetel amoniu si faina de consistenta aluatului de biscuiti. se imparte aluatul obtinut in 3 parti se intind foile pe dosul tavi si se coc 10 min. la fel se fac si foile cu cacao adauganduse in compozita aluatului cacaoa.


Crema: Se pune laptele la fiert , untul se bate spuma cu zaharul, iar faina se amesteca cu cateva linguri de lapte dupa care se adauga peste lapte. cand acesta s-a ingrosat se adauga untul si cacao. se amesteca bine sa se formeze o pasta omogena. se ia de foc se adauga 150 gr de nuca de cocos. Pe fiecare foaie se pune crema iar pe ultima foaie se pune crema si nuca de cocos ca decor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Naty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

09.12.2009, 21:08

Teo 1

09.12.2009, 22:20

va admir fetelor ,eu am fost racita si nu am stat prin bucatarie

luminita20_2006 1

10.12.2009, 16:48

sper ca ti-a tarecut raceala teo...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos