Prajitura Naty

de luminita20_2006 in Prajituri, 8 Dec 2009 | 7938 vizualizari

 

e o reteta combinata...dar vreu sa zic ca a iesit nemaipomenita

 

INGREDIENTE

foi:

  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • coaja de la o portocala
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • amoniu
  • 2 linguri  cacao
  • faina

crema:

  • 500 gr lapte
  • 3 l faina
  • 3 l cacao
  • 250 gr unt
  • 200 gr nuca de cocos
  • 200 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Naty:

se fac foile albe din 2 oua+4 l lapte+4 linguri ulei+3 zahar+ jumate pachetel amoniu si faina de consistenta aluatului de biscuiti. se imparte aluatul obtinut in 3 parti se intind foile pe dosul tavi si se coc 10 min. la fel se fac si foile cu cacao adauganduse in compozita aluatului cacaoa.


Crema: Se pune laptele la fiert , untul se bate spuma cu zaharul, iar faina se amesteca cu cateva linguri de lapte dupa care se adauga peste lapte. cand acesta s-a ingrosat se adauga untul si cacao. se amesteca bine sa se formeze o pasta omogena. se ia de foc se adauga 150 gr de nuca de cocos. Pe fiecare foaie se pune crema iar pe ultima foaie se pune crema si nuca de cocos ca decor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Naty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

09.12.2009, 21:08

Teo 1

09.12.2009, 22:20

va admir fetelor ,eu am fost racita si nu am stat prin bucatarie

luminita20_2006 1

10.12.2009, 16:48

sper ca ti-a tarecut raceala teo...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu