Prajitura panza de paianjen

de CameliaR in Dulciuri, 31 Oct 2016 | 1790 vizualizari

 

Aceasta prajiturica pe care am facut-o pentru Halloween este foarte economica. Daca nu ai oua, lapte si unt in casa nu trebuie sa iti faci griji. Poti realiza ceva dulce si gustos fara prea multe ingrediente. Eu am servit-o cu dulceata de visine si topping de ciocolata. Se poate servi si cu inghetata sau cu ce doriti voi. De asemenea daca doriti puteti adauga in compozitia pentru blat stafide, nuci sau fructe prospete/congelate. Puteti sa faceti si o glazura oglinda pentru un efect wow. Aceasta reteta minunata am gasit-o pe youtube.
 

 

INGREDIENTE

  • 240 g faina
  • 125 g zahar
  • 3 linguri de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita de otet
  • 5 linguri de ulei
  • 240-260 ml apa
  • 150 g ciocolata alba
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura panza de paianjen:

Intr-un bol incapator punem faina, cele 3 linguri de cacao, praful de copt, zaharul si praful de sare. Amestecam cu o lingura.


Adaugam lingurita de otet, esenta de vanilie, cele 5 linguri de ulei si apa. Mixam compozitia la viteza medie. Daca doriti sa adaugati in compozitia de blat stafide, nuci sau fructe, acum este momentul.


Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Tapetam o tava de 19 cm cu faina sau hartie de copt. Turnam compozitia in tava. Introducem tava in cuptorul si lasam prajitura cea mai mica treapta. Coacem in jur de 30-40 de minute. Trebuie neaparat sa verificati blatul cu o scobitoare din cand in cand ca sa nu se arda si sa il scoateti la timp.


Pentru a pregati panza de paianjen trebuie sa topim ciocolata la bain-marie. Turnam ciocolata in pos si incepem sa facem cercuri concentrice. Apoi cu o scobitoare trasam usor linii pe tort ca si cum l-am taia in felii.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura panza de paianjen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

CameliaR 1

03.11.2016, 11:09

Panacris 1

03.11.2016, 17:57

CameliaR 1

03.11.2016, 18:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Felii de trandafir"