Prajitura Paradise Fanny

de anuta in Prajituri, 15 Iul 2016 | 803 vizualizari

 

Prajitura fara coacere!

 

INGREDIENTE

  • Blat(forma cu diametrul de 20 cm):
  • 200 g piscoturi,
  • 100 g unt,
  • 2-3 linguri de miere de albine
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida,
  • 100 g branza proaspata de vaci,
  • 2-3 linguri de smantana
  • 150 ml sirop de cirese,
  • un plic de gelatina (10 g)
  • Decor margine:
  • biscuiti figurine decor ;
  • 2 plicuri de gelle tort,
  • 300 ml sirop de cirese,
  • cateva cirese cu codita
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Paradise Fanny:

Se maruntesc piscoturile apoi se amesteca cu mierea de albine si untul moale apoi se intinde intr-un strat uniform, se preseaza bine cu o lingura, intr-o forma circulara cu inel detasabil, se aseaza pe marginea formei biscuitii si se da la rece.


Se mixeaza frisca bine pana se intareste se toarna siropul treptata mixand incontinuu.Smantana se mixeaza cu branzica apoi se varsa in frisca intarita.


Se hidrateaza gelatina in 100 ml apa rece apoi se topeste la bain marie si se toarna in crema.


Crema se toarna peste blatul din piscoturi, se presara ciresele dasupra si n crema apoi se da rece cel putin 2 ore.


Se prepara jeleul din siropul de cirese si praful de tort gelle dizolvat si apoi data intr-un clocot pe flacara, amestecand continuu apoi se toarna deasupra cremei intarite peste care am asezat ciresele cu codita.Se mai lasa 30 de minute la rece


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Paradise Fanny" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

17.07.2016, 16:52

o prajitura tare buna!

MotanLaOale 1

18.07.2016, 08:43

mihaelar63 1

19.07.2016, 12:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu bors