Prajitura rasturnata cu visine si caise

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 10 Iul 2016 | 3537 vizualizari

 

O prajitura usoara cu fructe de vara.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g zahar
  • 50 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 300 g faina
  • un plic praf de copt
  • 500 g visine
  • 500 g caise
  • 50 g unt
  • 150 g zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rasturnata cu visine si caise:

Spalam bine caisele si visinele. Scoatem samburii si taiem caisele cuburi mai mari. Distribuim untul intr-o tava, asezam visinele si caisele peste unt si apoi presaram cele 150 g zahar. Introducem tava la cuptor pana pregatim blatul.

Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul, apoi laptele mixand in continuare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.

Soatem tava din cuptor, turnam copozitia de blat si introducem tava din nou la cuptor pana se coace blatul.Facem testul cu scobitoarea.

Lasam prajitura sa se raceasca apoi o rasturnam pe un platou.Se poate orna cu frisca sau alta crema.Noi am servit-o asa simpla, fara frisca sau alta crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rasturnata cu visine si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

roxana_simona 1

10.07.2016, 21:17

buna

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:16

super delicioasa prajiturica!

-Licurici- 1

11.07.2016, 08:27

Ce-mi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de unt