Prajitura pufoasa

de ella 87 in Prajituri, 13 Mar 2011 | 7042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de sare
  • 1/2cana ulei
  • 1 cana lapte (sau sifon, sau apa minerala)
  • 2 cani pline cu varf cu faina
  • 1 praf de copt nestins
  • coaja de lamaie
  • esenta rom
  • un plic zahar vanilat
  • fructe fara samburi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa:

Amesteci zaharul cu cele 2 oua,adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina amestecata cu praful de copt, pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop esenta rom.

Iti iese o coca pe care o torni in tava unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele, scurse si trecute prin faina.

Dai tava la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce sa racit o pudrezi cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

LUK 1

14.03.2011, 23:03

super

Cris2711 1

09.04.2011, 16:31

cand este vorba de pufos hop si eu

adry88 1

03.06.2011, 11:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de visine, nuca si aluat ras