Prajitura pufoasa cu crema de branza

de Gherca Daniela in Dulciuri, 11 Noi 2015 | 2943 vizualizari

 

Un desert super bun, cu putine calorii, pufos, parfumat, aromat si merita incercat! Hai ca i-am facut prea multe complimente :)) Sa trecem la reteta :D

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 500g crema de branza (foto: fromage frais)
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 90g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de portocala
  • 100g amidon de porumb ( foto: fleur de mais)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu crema de branza:

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu praful de sare, iar galbenusurile le batem cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul, punem crema de branza, zeama de lamaie si esenta de portocala si mixam bine, amidonul de porumb il cernem si il adaugam in compozitie. La sfarsit adaugam albusurile si ne ajutam de o spatula amestecand usor pana omogenizam bine toate ingredientele.


Compozitia rezultata o punem intr-o tava cu fundul detasabil si tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si o bagam la cuptorul preincalzit pentru cca. 30-40 minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.


Cand este gata, o lasam sa se raceasca in cuptor cu usa intre-deschisa pentru a nu se lasa brusc, ea oricum se va lasa, dar in timp. Este foarte pufoasa si buna!


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti decora cu fructe rosii sau zahar pudra!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

11.11.2015, 18:42

Multumesc!

Camelya 1

11.11.2015, 21:44

Ina 1

11.11.2015, 23:02

Ce buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si ananas