Prajitura pufoasa cu mere si pere

de Rocsi in Prajituri, 30 Oct 2015 | 1423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri lapte
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 mere potrivite
  • 2 pere potrivite
  • 1 lingurita rasa scortisoara macinata
  • 1/2 lingurita anason macinat
  • un praf de sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu mere si pere:

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare si le dam la rece.

Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugam uleiul, apoi laptele.

Amestecam faina cu praful de copt, le adaugam peste compozitia de galbenusuri.

Albusurile le incorporam usor, cu ajutorul unei palete.

Curatam merele, perele, le taiem cubulete.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, de 22/24 cm, turnam compozitia obtinuta si o nivelam.

Punem din loc in loc fructele, deasupra presaram scortisoara si anasonul.

Introducem prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.

O lasam pana se rumeneste si este coapta, 25-30 de minute dureaza.

Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam sa se racoreasca si servim.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu mere si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (26)

Rocsi 1

01.11.2015, 19:58

Mirela, multumesc

Rocsi 1

01.11.2015, 19:58

Multumesc Dantes

Rocsi 1

01.11.2015, 19:58

Multumesc Simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de biscuiti