Prajitura pufoasa cu visine

de Criss in Prajituri, 22 Sep 2011 | 5358 vizualizari

 

Stiu ca sezonul visinelor a trecut, insa in perioada aceea n-am prea avut timp sa postez si acum am observat ca am uitat sa va arat o prajitura simpla si delicioasa. In cazul in care ati congelat visine, se poate face in orice perioada a anului.

 

INGREDIENTE

  • -6 oua
  • -200g unt
  • -200g zahar
  • -coaja rasa de lamaie
  • -1 plic zahar vanilat 
  • -250g faina
  • -1 plic praf de copt
  • -350 gr visine (eu sincer nu le-am cantarit :) )
  • Pentru sos:
  • -300 g capsuni
  • -2-3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu visine:

Untul topit 1 minut la microunde se mixeaza cu zaharul, coaja de lamaie, vanilia si ouale intregi pana se fac besicute. Adaugam faina si praful de copt. Turnam compozitia intr-o tava nu foarte mare si punem deasupra visinele. Dam tava la cuptor la foc potrivit 25-30 minute.


Lasam sa se racoreasca si pudram cu zahar sau o servim cu un sos de visine preparat in casa.


Mixam capsunile cu blenderul vertical, apoi adaugam zahar dupa gust si lasam sa dea un clocot. Dupa ce se raceste se poate servi cu prajitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ligia Bxl 1

22.09.2011, 23:58

o bunatateee

Criss 1

03.10.2011, 08:39

Multumesc mult dragele mele.

Lau 1

07.10.2011, 17:00

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac