Prajitura pufoasa cu visine

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 11 Iun 2015 | 774 vizualizari

 

Cum este anotimpul fructelor sa profitam de ele si de aceea va servesc un desert racoros si pufos !

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 7 linguri cu varf de faina
  • 8 linguri cu varf de zahar
  • un praf de sare
  • jumate de sticluta de esenta vanilie
  • 400 g visine
  • 5 linguri ulei
  • un praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu visine:

Spalam visinile, le scoatem samburii si le lasam la scurs intr-o sita.


Am batut spuma albusul cu praful de sare.


Dupa care adaugam peste spuma de albus batuta bine zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o bezea.


In alt recipient batem galbenusurile cu cele 3 linguri de ulei ca la maioneza dupa care le adaugam in bezea.


Faina o amestecam cu praful de copt dupa care o introducem in bezea putin cate putin si amestecam de sus in jos. Eu am folosit peste tot mixerul.


Tava de cuptor se tapeaza cu hartie de copt se toarna compozitia si visinile se presoara cu putina faina.


Se da la cuptor pt 30 min ,pana cand devine aurie si se face proba cu scobitoarea.


Se lasa la racit si apoi se taie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

12.06.2015, 12:06

Frumoase flori!

Moni_alex 1

12.06.2015, 19:44

buna!

Andreea Caroline 1

12.06.2015, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort tutti frutti