Prajitura rapida

de stefy_a in Prajituri, 20 Feb 2017 | 829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 75 g faina
  • 30 g de cacao
  • 1/4 plic praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida:



Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul circa 10 minute. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare si apoi se amesteca cu galbenusurile. Se omogenizeaza si se incorporeaza putin cate putin faina, praful de copt si cacao.


Se tapeteaza tava de copt cu hartie de copt (eu am folosit tava de aragaz si a iesit ff subtire, deci folositi o tava mai mica!!!) si se toarna compozitia


Se da totul la cuptorul in prealabil incalzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 30 minute. Cand s-a racit, se orneaza cu zahar pudra.



Mai multe retete gasisiti pe blogul meu: http://www.stefyharnicutza.ro/

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

noiinbucatarie 1

20.02.2017, 10:05

kytz 1

20.02.2017, 18:51

Excelenta la !

Rocsi 1

20.02.2017, 20:11

Buna prajiturica asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza de vaci