Prajitura rapida cu branza de vaci si stafide

de Lavinia in Prajituri, 27 Noi 2012 | 32429 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 200 g zahar
  • 5 oua mari
  • coaja de lamaie
  • 200 g smantana
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 esenta de vanilie

Umplutura:

  • 400 g branza de vaci
  • 50 g stafide
  • 100 g zahar pudra
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • esenta de vanilie/zahar vanilat
  • 2-3 linguri gris
  • 1 ou
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida cu branza de vaci si stafide:

Separam albusurile de galbenusuri.Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc,adaugam smantana,albusurile batute spuma,coaja de lamaie,vanilia si faina amestecata cu praful de copt.


Punem jumatate din compozitie in tava tapetata cu folie si dam la cuptor pana se intareste putin.Intre timp amestecam branza de vaci cu zaharul pudra,coaja de lamaie,vanilia,oul,stafidele si grisul.


Scoatem tava de la cuptor,adaugam rapid branza si cealalta jumatate de blat si dam iarasi la cuptor pentru 35 de min.(Testul scobitorii)



O lasam la racit si o pudram cu zahar farin.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida cu branza de vaci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Lavinia 1

28.11.2012, 23:15

Multumesc

babi5 1

17.08.2013, 07:57

Costinela52 1

26.04.2018, 17:26

Buna si rapida.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu struguri