Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos

de Irina in Dulciuri, 10 Mai 2015 | 2902 vizualizari

 

Excelenta pentru momentele in care trebuie sa faci ceva bun, repede. Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos se prepara in cel mult 30 de minute.

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort din supermarket
  • doua cutii de Branza Ceva pufos cu smantana Delaco
  • 250 g capsuni
  • o lingura mare plina cu smantana
  • 50 g zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos:

Am decupat din blatul de tort, cu un inel de 12 cm diametru, doua bucati.


Am pasat o mina de capsuni si le-am facut piure.


Am feliat capsunile ramase si le-am amestecat impreuna cu crema de branza, zaharul pudra si cu lingura de smantana.


Pe primul blat de tort am turnat 2 linguri de piure (astfel se si insiropeaza), dupa care am adaugat din belsug crema obtinuta mai sus.


Am pus deasupra al doilea blat, iarasi piure de capsuni si crema.


Apoi am tapetat micul tortulet cu restul de crema.


L-am lasat circa 15 minute sa se odihneasca la frigider, dupa care a fost savurat de Matei si de Ioana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MOKUSKA 1

11.05.2015, 11:07

ce buna e

mihaelar63 1

11.05.2015, 19:26

Interesant si rapid

Micutza Luana 1

03.06.2015, 12:05

super pufosenia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de capsuni si glazura de ciocolata