Prăjitură rapidă cu dulceaţă de căpşuni/ vişine

de Dana_Retetegg in Prajituri, 21 Apr 2011 | 6216 vizualizari

 

Blatul este unul simplu de rulada, copt intr-o tava mai mica, iar deasupra un strat generos de dulceata.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  • 5 linguri de zahar,
  • 5 linguri de faina,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • un praf de sare,
  • dulceata de capsuni si de visine.

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură rapidă cu dulceaţă de căpşuni/ vişine:

Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am frecat cu zahar si zahar vanilat pana s-a topit zaharul.



Separat am batut spuma albusurile cu praful de sare. Consistenta albusurilor trebuie sa fie asemanatoare cu a spumei de frisca. Am amestecat apoi albusurile cu galbenusurile si faina.



Cand s-a omogenizat compozitia am adaugat-o in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Am folosit o tava mai mica, pentru ca am vrut ca blatul sa nu fie chiar foarte subtire ca la rulada.



Am lasat 15 minute in cuptor la foc potrivit.



Am scos tava din cuptor si am pus pe toata suprafata blatului dulceata de visine si dulceata de capsuni. Am taiat apoi prajitura in bucati mai mici si am servit-o calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură rapidă cu dulceaţă de căpşuni/ vişine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

22.04.2011, 00:02

Ce deliciu! Paste fericit!

Dana_Retetegg 1

22.04.2011, 18:10

Paste fericit tuturor!

adry88 1

15.05.2011, 12:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cataif