Prajitura Rocky Road

de Anamaria Cook in Prajituri, 4 Mar 2012 | 3096 vizualizari

 

Cel mai greu lucru cand preparati aceasta reteta este sa asteptati doua ore cat timp trebuie sa stea la frigider.

 

INGREDIENTE

  • 200g ciocolata neagra
  • 3 linguri golden syrup
  • 135 unt sau marggarina
  • 100g marshmallow(din acelea moi din comert) taiate in 3
  • 200g biscuiti digestivi
  • zahar pudra pentru a presara pe deasupra prajiturii.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rocky Road:

Puneti ciocolata sfaramata, golden syrup(il puteti inlocui cu mierea,) si untul intr-o cratita mai mare si asezati-o pe foc potrivit amestecand mereu pana se topeste ciocolata.


Asezati biscuitii intr-o punga de plastic si sfaramatii cu ajutorul unui facalet, cu ocazia asta mai eliberam din stress, iubesc partea asta :). Adaugati biscuitii si bucatile de marshmallows peste ciocolata si amestecati totul bine.


Acoperiti o tava cu hartie de copt sau folie alimentara


Turnati crema cu biscuitti in tava si acoperiti cu folie alimentara, puneti la frigider pentru cel putin doua ore.


Cand ciocolata sa intarit scoateti prajitura din frigider si din tava, presarati zaharul pudra si taiati in bucati de marimea dorita.




POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rocky Road" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

05.03.2012, 11:13

Cris2711 1

05.03.2012, 12:15

Anamaria Cook 1

05.03.2012, 22:06

multumesc foarte mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prăjitura Cioco-de-Mentă