Prajitura Rocky Road

de Anamaria Cook in Prajituri, 4 Mar 2012 | 5895 vizualizari

 

Cel mai greu lucru cand preparati aceasta reteta este sa asteptati doua ore cat timp trebuie sa stea la frigider.

 

INGREDIENTE

  • 200g ciocolata neagra
  • 3 linguri golden syrup
  • 135 unt sau marggarina
  • 100g marshmallow(din acelea moi din comert) taiate in 3
  • 200g biscuiti digestivi
  • zahar pudra pentru a presara pe deasupra prajiturii.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rocky Road:

Puneti ciocolata sfaramata, golden syrup(il puteti inlocui cu mierea,) si untul intr-o cratita mai mare si asezati-o pe foc potrivit amestecand mereu pana se topeste ciocolata.

Asezati biscuitii intr-o punga de plastic si sfaramatii cu ajutorul unui facalet, cu ocazia asta mai eliberam din stress, iubesc partea asta :). Adaugati biscuitii si bucatile de marshmallows peste ciocolata si amestecati totul bine.

Acoperiti o tava cu hartie de copt sau folie alimentara

Turnati crema cu biscuitti in tava si acoperiti cu folie alimentara, puneti la frigider pentru cel putin doua ore.

Cand ciocolata sa intarit scoateti prajitura din frigider si din tava, presarati zaharul pudra si taiati in bucati de marimea dorita.


                                          POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rocky Road" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

05.03.2012, 11:13

Cris2711 1

05.03.2012, 12:15

Anamaria Cook 1

05.03.2012, 22:06

multumesc foarte mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Razuita"