Prajitura cu foi de napolitana

de Laly in Prajituri, 22 Iul 2010 | 6538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti populari
  • 1 pachet unt
  • 500 ml lapte
  • 6 linguri cacao
  • 1 cana zahar
  • 4-5 linguri de visinata
  • 100 gr stafide
  • 100 gr visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitana:

Biscuitii se dau prin masina de tocat,sau se pun la robot.


Se adauga intr-un castron.Se pune laptele pe foc impreuna cu zaharul,untul si cacaoa.Se lasa sa fiarba pana cand se topeste tot zaharul.


Se lasa sa se raceasca putin apoi se adauga peste biscuit.Se mesteca bine pana cand totul devine o pasta.


Se adauga,visinele,stafidele si visinata peste biscuiti.Daca dam si la copii vom scoate visinele si visinata din compozitie si vom adauga esenta de rom.


Se tapeteaza o forma de cozonac cu folie alimentara.Se pune o foaie de napolitana pe fundul unei forme de cozonac.Se pune un rand de crema,foaie,crema si tot asa pana terminam crema.


Ultima parte trebuie sa fie foaie de napolitana.Se lasa la frigider pana se intareste bine.Se glazureaza cu ciocolata topita sau se poate lasa asa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Laly 1

22.07.2010, 23:21

Nadina vreo 3 ca le-am taiat.

Laly 1

22.07.2010, 23:21

Sa stii ca da Teo,chiar nu se coace.

elena1988 1

24.02.2011, 09:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura desteapta cu ciocolata alba