Prajitura Rudy

de Rocsi in Prajituri, 4 Noi 2011 | 11284 vizualizari

COMENTARII (42)

Rocsi 1

07.11.2011, 14:10

-diana sa stii ca si eu ma feresc de framanatat si nu pentru ca nu mi-ar placea,ci pentru ca nu am forta necesara sa fac asta,desi cand e cantitate mica ma mai bag,,dar asta e chiar joaca de copii...deci mi-a placut enorm prajitura si noroc ca am apucat sa ii fac poze,ca a2 a zi am avut musafiri si s-a mancat toata... ..sper sa iti placa daca o prepari

DIANA B 1

08.11.2011, 10:46

Sa stii c-am constatat ca nu mai am in casa decat un pachet de unt ... e bai ? sau chiar tre sa ies sa mai cumpar un pachet ? si-nca ceva ... ce dimensiune a avut tava , ca n-as vrea sa iasa de inaltimea mea

Rocsi 1

08.11.2011, 15:59

diana nu stiu daca e bai ca nu ai 250 gr unt...eventual mai poti pune vreo lingura de margarina,nu cred ca dauneaza....tava mea e dreptunghiulara,nu e din aia patrata,mare ,de aragaz si mai micuta.....

Rocsi 1

08.11.2011, 16:00

daca nu poti sa o faci intr-o tava rotunda daca vrei mai inalta...

DIANA B 1

09.11.2011, 10:06

draga mea , eu nu am niciodata margarina in casa , dar am lasat-o pe azi , cand am toata cantitatea de unt . nu-mi prea plac praji in tava rotunda , ptr ca nu se pot portiona frumos ... vad io , oricum ms si-nca ceva ... de ce se numeste asa ?

Rocsi 1

09.11.2011, 10:25

am inteles diana...sincer nu stiu de ce se numeste asa..eu voiam sa fac o prajitura cu branza si acesta mi-a placut mai mult de pe bucataras,dar de ce aceasta denumire habar nu am..am auzit doar ca e preluata de pe blogul Laura Sava...

DIANA B 1

09.11.2011, 11:57

Ms Rocsi , acum am introbagat-o la cuptor abia astept sa vad ce iese .Mi-a placut mirosul aluatului cand l-am scos din congelator , mi-a adus in minte mirosul de Eugenia copilariei mele , mmmmmmmmmmmm , da' tu n-ai de unde sti , doar dac-o intrebi pe mami tau
PS . Sa stii c-am pus-o intr-o tava destul de mare ... mi-a fost teama sa nu-mi ,,nenoroceasca" si ac praji , frumusete de cuptor Revin cu impresii si-o voi denumi ,,ROCSI"

Rocsi 1

09.11.2011, 19:17

-Diana nu am ce sa o intreb pe mama pentru ca reteta e de pe bucataras si asa am gasit aici denumirea....si mie mi-a placut la nebunie ce miros a facut prajitura cat timp a stat la cuptor...astept impresii..sper sa iti fi iesit buna si sa-ti placa!!

Rocsi 1

09.11.2011, 19:19

---aaa tu ma puneai sa o intreb pe mama de prajitura eugenia acu mi-am dat seama..o sa o intreb,desi in fiecare zona erau alte prajituri,dar bune mai erau prajiturile mamei

Svetyca 1

15.11.2011, 14:18

se poate branaza mascarpone sau ricoti astept va rog raspuns

RuxyRux 1

15.11.2011, 15:13

O prajitura minunata la care ma intorc de fiecare data cu bucurie

RuxyRux 1

15.11.2011, 15:14

Svetyca, se poate cu ricotta...

Rocsi 1

15.11.2011, 19:25

Sveyca eu cred ca se poate...nu cred ca are ceva..ca si branza de vaci o bagi in albusurile batute spuma si o mixezi si iese ca o crema..bafta daca incerci reteta si astept impresii
-saru-mana draga ruxy..mie una imi place enorm prajiturica

RuxyRux 1

15.11.2011, 19:27

Si mie Rocsicuta scumpa...copiii mi-au cerut-o mereu dupa ce au mancat prima data...e nebunie nu alta

Rocsi 1

15.11.2011, 19:55

da ...pai o sa repet si eu,dar de acum dupa post..ca tot am primit branzica si am pus-o in congelator!!

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 13:53

ce bine arata

Rocsi 1

21.11.2011, 19:36

antici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy