Prajitura ruseasca cu branza

de Gherca Daniela in Prajituri, 1 Ian 2016 | 1568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g branza de vaci
  • 3 oua
  • sare
  • zahar dupa gust ( eu am pus 4 linguri zahar brun)
  • 1 si 1/2 cescute de iaurt
  • 1 cescuta gris
  • 1-2 linguri faina de grau
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie

Pentru uns:

  • ulei
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ruseasca cu branza:

Branza o amestecam cu putina sare, adaugam ouale unul cate unul, pe urma zaharul, iaurtul, vanilia grisul si faina, amestecam bine pana omogenizam toate ingredientele.

Turnam compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptorul preincalzit pana cand prajitura s-a rumenit frumos deasupra. Presaram cu zahar pudra sau

o servim calda cu smantana.


Un deliciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ruseasca cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

05.01.2016, 16:28

ce faina e

Gherca Daniela 1

05.01.2016, 17:23

Multumesc tuturor!

Stefania1964 1

25.01.2016, 15:25

ce mult imi plac prajiturile cu branza!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
FOIETAJ CU CIRESE SI CREMA DE VANILIE