Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este prajitura copilariei mele;o facea mama foarte des si in cantitati mari:D
Ingredientele uscate se amesteca,la fel si ingredientele lichide,apoi peste ingredientele lichide se adauga treptat cele uscate pana rezulta o compozitie omogena.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt(tava sa fie putin mai mica decat cea de la aragaz) si se coace aprox 35 min pana se rumeneste(pt siguranta faceti testul cu scobitoarea).
Cand se raceste se taie cuburi,dupa preferinta se trec prin glazura de cacao pe care am facut-o amestecand toate ingredientele si dandu-le in cateva clocote.
Dupa ce se trec prin glazura le "tavalim" prin nuca de cocos.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult