Tarta cu dragoste

de Rocsi in Prajituri, 14 Feb 2011 | 1749 vizualizari

 

Daca tot suntem in luna dragostei v-am pregatit si eu ceva dulce...impart cu voi pentru ca mi-ati intrat tare mult la suflet..sa va iubiti!!!

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 4 oua
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri ulei
  • 1 esenta rom
  • 1 praf de copt
  • 5-6 linguri faina
  • crema:
  • 1 plic budinca cu gust de frisca
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura coaja de portocala
  • 2 kiwi
  • o mana capsuni
  • 1 plic tort jelee galben
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dragoste:

Separam ouale.


albusurile le batem spuma,apoi adaugam si zaharul treptat.


punem uleiul,esenta si praful de copt si le omogenizam bine.


la urma incorporam faina treptat.


luam o tava rotunda si o ungem cu margarina.


o tapetam cu hartie de copt .


turnam compovitia in tava.


acesta o introducem in cuptorul incins.


cand este gata facem testul cu scobitoarea si o scoatem la racit.


crema:


punem cele 500 ml lapte cu zaharul vanilat la fiert.


budinca o amestecam cu 2 linguri zahar si cu cateva linguri de lapte,din cel pus pe foc.


amestcam bine.


cand laptele incepe sa fiarba,turnam budinca si amestecam continuu pana se ingroasa.


o luam de pe foc si adaugam si coaja de portocala rasa.


turnam budinca uniform,peste blatul rece.


fructele le curatam,le taiem cum dorim si le asezam peste crema.


facem plicul de tort jelee conform instructiunilor si il turnam peste fructe.


dam la rece totul apoi servim.


eu am facut si cateva inimioare de ciocolata.


pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dragoste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

symo 1

11.06.2012, 19:34

INSPIRATA DUPA TARTA TA ,MI-A IESIT SI MIE UNA

Rocsi 1

11.06.2012, 20:10

Cat ma bucur Symo..Multumesc ca ai incercat reteta

Rocsi 1

11.06.2012, 20:10

Am pregatit-o cu budinca atunci, dar daca ai prepara o crema de casa ar fi si mai gustoasa.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de vaci