Prajitura fara "foc"

de Bucataras Monica in Prajituri, 30 Dec 2012 | 5861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de biscuiti populari
  • jumatate pachet de margarina
  • 500 gr de iaurt de fructe
  • 500 ml frisca
  • 2 pachete gelatina
  • 1 pachet gelatina(tort-gelle)
  • 2 pachete de zahar vanilinat
  • fructe(banane,portocale,kiwi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fara "foc":

BLATUL.Biscutiii se faramiteaza,se amesteca cu margarina,cu 2 pachete de zahar vanilinat pana se obtine un aluat sfaramicios,care se aseaza intr-un vas,apoi se preseaza cu dosul unei linguri.


CREMA Gelatina se hidrateaza cu 100 ml apa,intre timp se bate frisca ce se amesteca cu iaurtul. Glatina se incalzeste la foc mic fara a o fierbe,apoi se toarna peste frisca. Crema se adauga peste blatul de biscuti ornandu-se cu fructe.


Dupa ornarea acestuia se prepara si gelatina(tort-gelle) turnandu-se peste prajitura.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fara "foc"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

30.12.2012, 23:56

Lau 1

31.12.2012, 19:58

Valclaudia 1

20.06.2013, 19:30

LA MULTI ANI!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu dovleac si mac