Prajitura fara "foc"

de Bucataras Monica in Prajituri, 30 Dec 2012 | 5761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de biscuiti populari
  • jumatate pachet de margarina
  • 500 gr de iaurt de fructe
  • 500 ml frisca
  • 2 pachete gelatina
  • 1 pachet gelatina(tort-gelle)
  • 2 pachete de zahar vanilinat
  • fructe(banane,portocale,kiwi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fara "foc":

BLATUL.Biscutiii se faramiteaza,se amesteca cu margarina,cu 2 pachete de zahar vanilinat pana se obtine un aluat sfaramicios,care se aseaza intr-un vas,apoi se preseaza cu dosul unei linguri.


CREMA Gelatina se hidrateaza cu 100 ml apa,intre timp se bate frisca ce se amesteca cu iaurtul. Glatina se incalzeste la foc mic fara a o fierbe,apoi se toarna peste frisca. Crema se adauga peste blatul de biscuti ornandu-se cu fructe.


Dupa ornarea acestuia se prepara si gelatina(tort-gelle) turnandu-se peste prajitura.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fara "foc"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

30.12.2012, 23:56

Lau 1

31.12.2012, 19:58

Valclaudia 1

20.06.2013, 19:30

LA MULTI ANI!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pancakes tort